Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Osman Caneri Ortaokulu

Telefon : 0 286 416 86 49
Belgegeçer : 0 286 416 86 49
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://osmancaneriortaokulu.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. UMUR SK. ÖZER ILKOKULU BLOK NO 20 ÇAN / ÇANAKKALE
VİZYON : Vizyon: Nasıl Bir İnsan Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Bütün bu değerlerin yanı sıra, topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir. Bu noktada bize güç veren; bizleri günümüze getiren geleneklerimiz ve okul öncesinden başlayarak tüm ilköğretim ve lise boyunca, “öğrencinin ruh sağlığını korumaya öncelik vererek aynı iklim ve kültür içinde eğitilmesi” ilkesidir.
MİSYON : Misyon: Nasıl Bir Okul? Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
BAŞARILAR :

Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :550
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 09:00-15:55
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Okulumuza şehir içi dolmuşlarla ulaşmak mümkündür.
Ulaşım : Çan Belediyesi Özel Halk Otobüsleri okulumuzun yakınında geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 70 km uzaklıktadır.. Okulumuz 24.02.2020 tarihinden itibaren Çan Özer İlkokulu/Ortaokulu binasındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :